Houd jij ook zo van kraftpapier? Dan ga je helemaal blij worden van de projecten die we dit keer gaan doen! Wat is er eigenlijk zo leuk aan kraftpapier? Met kraftpapier geef je je project direct een elegante vintage look. Bijzonder, niet? Kraft was voorheen altijd een beetje een ondergeschoven kindje. Dat het papier uiteindelijk zo populair werd omdat je er prachtige, naturelle kaarten mee kunt maken, was niet evident. Doordat het papier juist zo sterk is en een beetje ruw aanvoelt, gingen mensen het gebruiken om boodschappen en pakketten mee in te pakken.

Deze keer staan onze notitiekaartjes en enveloppen van kraftpapier en ons Cheerful Daisies-productpakket in de spotlights. Je kunt echter ook aan de slag met kraftpapier en andere producten uit onze catalogus. Dit papier is zo heerlijk veelzijdig!

HALFGEVORDERDEN
Voor de kaart voor halfgevorderden doe je het volgende: stempel de bloemkopjes met witte Craft-inkt. Stempel de hartjes met Early Espresso inkt en de steeltjes met Old Olive inkt. Stempel de boodschap met witte Craft-inkt op een klein stukje Early Espresso kaartkarton, strooi daar wat wit embossingpoeder op en bewerk met hitte-embossing. Leg een stukje linnen draad achter de strook met de boodschap voordat je die met Stampin’ Dimensionals op de kaart vastplakt.

GEVORDERDEN
Voor deze versie leg je uit vellum gestanste bloemblaadjes op de gestempelde madeliefjes. Stempel de blaadjes met Old Olive inkt op een envelop van kraftpapier en stans ze uit. Kleur de linnen draad met een Stampin’ Blend-marker in donker Old Olive om het touw wat meer karakter te geven. Maak het geheel af met goudkleurige zelfklevende pailletten uit onze nieuwe zelfklevende pailletten in neutrale kleuren.

ARTISTIEKE GEVORDERDEN
Voor de laatste kaart hebben we de doos waarin de notitiekaartjes en enveloppen van kraftpapier zaten gedecoreerd. Daar kun je dan kaarten in bewaren óf hem gebruiken als prachtige geschenkverpakking! Je maakt de blikvanger met bloemen door een paar madeliefjes uit te stansen met een ronde stans van de Frisse figuren-stansen. Plak de cirkel vast met Stampin’ Dimensionals. Prachtig!