We houden van kleur op onze kaarten! Maar pfoe, die juiste kleurencombi vinden, dat is nog weleens lastig. Gelukkig kunnen we alles kopieren en delen. De kleurencombi van onze ‘Adventure Awaits’-kaart was echt heel mooi: Flirty Flamingo, Fresh Freesia, Night of Navy en Pool Party. We besloten om de kleuren te delen en er de ‘You’re on My Mind’-kaart mee te maken.

Die maak je zo: pak de 3D-embossingmal Varenbladeren erbij. Daarmee maak je uit een stuk Basic White kaartkarton de basiskaart. Vervolgens stans je een stuk Pool Party kaartkarton met de Stippenstans. Dit plak je met de SEAL+-lijmroller op de basiskaart. Nu stempel je met de stempelset Nature’s Prints de bloemen met Flirty Flamingo en Fresh Freesia inkt. Stans de bloemen vervolgens uit en plak ze met mini-Stampin’ Dimensionals op de kaartvoorkant. Stans een etiket met de Edele labels-stansen uit en stempel de wens met Night of Navy inkt. Bind nu de boodschap om de kaart met een stuk lint met boord 3/8″ (1 cm) in de kleur Night of Navy.

Maak het lint met paar extra mini-Stampin’ Dimensionals vast aan de kaartvoorkant. Het lint past echt zo goed bij deze unieke kleurencombi én je zet er de wens nog eens mee in de kijker. Prachtig!

Klik hier om te bestellen