Tijd voor technieken

Door middel van een geëmboste laag met een prachtig reliëf geef je je zelfgemaakte kaart extra uitstraling. (Voor deze kaartvoorkant hebben we de 3D-embossingmal Rotan vlechtpatroon gebruikt.)

Wil je je creatie nog meer diepte en een vintage look verlenen? Probeer je kaartkarton dan eens een nostalgische uitstraling te geven op een van de volgende twee manieren.

De eerste methode: ruw de randjes van geëmbost Basic White kaartkarton op door met het blad van een geopende papierschaar langs de linkerhoek onderaan en de rechterhoek bovenaan te schrapen. Buig dan aan de randjes voor een nostalgisch verkreukeld effect op de laag kaartkarton. Gewoonweg schitterend!

Voor de tweede methode breng je op een vingersponsje Basic White stempelinkt aan. Veeg zachtjes in ronde bewegingen over de geëmboste motieven die je hebt uit gestanst met de Geschilderd boeket-stansen. Zo wordt de inkt vervaagd en dan krijg je die mooie nostalgische uitstraling.

Probeer met deze tips eens om je papier een ouderwetse look te geven. Het is leuk en heus niet moeilijk

Vond je deze creatieve challenge leuk? Volg mij  op sociale media en laat mij zien hoe jij onze creatieve challenge hebt aangepakt! Neem een kijkje bij mijn Instagram berichten en mijn Facebook berichten.

Klik hier voor bestellen.