Sinds februari 2023 heb ik Stampin’ Up!® ontdekt en ben ik nu dagelijks bezig met het maken van kaarten. het statrerspakket was een leuke aanbieding, waar ik gebruik van heb gemaakt. Hierbij werd je automatisch ook demonstratrice, zonder kleine lettertjes. Als je de gestelde doelen niet haalt dan stopt het gewoon, zonder extra kosten of verplichtingen.

Stampin’ Up!® bied niet alleen prachtige producten van excellente kwaliteit maar is ook geweldig in coördinatie. De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat alles perfect bij elkaar past. Zoals: het kaartkarton (cardstock), het papier met een print (design papier of dsp), de stempelkussens (inktpads), de stempelsets, stansen, ponsen, lint en andere versieringen.

Het motto van Stampin’ Up!® is inspire•create•share (inspireer, creëer en deel). Het bedrijf heeft familie hoog in het vaandel staan wat terug te zien is in dit motto en nog meer in de SU ervaring. Met de huidige mogelijkheden van sociale media ligt de wereld aan je voeten voor wat betreft inspiratie en hier kan je vervolgens zelf mee aan de slag gaan, gewoon aan je eigen tafel of bureau. Is dat niet geweldig?

Wil jij ook kennismaken met Stampin’Up!® en kaarten maken? Of ben je op zoek naar een leuke invulling voor een verjaardagsfeestje, vriendinnenmiddag of andere gelegenheid. Kijk dan op Facebook en Instagram voor tips en ideeën en blijf op de hoogte van nieuwe kaarten.

Alle kaarten die ik maak zijn uiteraard ook te koop. De eenvoudige kaarten  kosten allemaal € 2,00 per stuk inclusief enveloppe, de meervoudige(uitklapkaarten) kaarten kosten € 3,00 per stuk inclusief enveloppe. Van alle kaarten zijn er meerdere aanwezig. De bestelling versturen is mogelijk, dan komen er verzendkosten bij.

Bij interesse voor bestellingen verwijs ik je naar mijn website van Stampin’Up! Klik hier!

Voor eventuele vragen, mag je een berichtje sturen naar info@creaoma.nl.

Ik help je graag verder!