Ben je nog op zoek naar leuke inspiratie voor je volgende workshop of evenement? Iets waarvan je de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen zodat het ook een uitdaging is voor gevorderde stempelfans? Dan zijn deze kaarten echt iets voor je! We hebben ze met het Tropical Leaf-productpakket gemaakt. Houd je kaart simpel met het ontwerp voor beginners, of ga de uitdaging aan en maak de kaart voor halfgevorderden of gevorderden! De kaart voor beginners van deze week is een ge-CASE-de versie van een project dat Sara op 7 maart tijdens een van haar vaste Facebook Live-sessies op een dinsdag heeft getoond.

Beginners
Voor deze kaart stempel je met Garden Green inkt eerst het motief met het kleinere blaadje op een stuk Basic White kaartkarton. Vervolgens stempel je de grote bladmotieven en pons je ze uit. Stempel er nog wat steeltjes en een boodschap bij en je kaart is klaar!

Halfgevorderden
Voor deze versie van de kaart pak je het Roemrijke ruiten-designpapier erbij; dat gebruik je als basiskaart. Voeg meer diepte toe aan je blaadjes door er nerven op te stempelen met Shaded Spruce inkt. Plak er ook een paar zelfklevende pailletten in neutrale kleuren op om in de stijl te blijven van de basiskaart en de blaadjes en steeltjes.

Gevorderden
En dan de laatste kaart; daar voeg je meer textuur aan toe met de Geweldig gemaakt-stansen. Met deze stansen creëer je een randje waardoor het stuk Basic White kaartkarton van een notitieblok lijkt te zijn gescheurd. Knip het kleinste blaadje met de hand uit, zodat je het met een Stampin’ Dimensional op de kaart kunt plakken. Voeg wat Pretty Peacock inkt aan de blaadjes toe met een vingersponsje. Bewerk de bladeren met hitte-embossing om gouden nerven te creëren. Voeg er nog een stuk touw in de kleur Crumb Cake aan toe om het geheel af te maken.