Weet je nog niet welke techniek je op je volgende evenement gaat demonstreren? Doe dan je voordeel met de rubriek ‘Tijd voor technieken’ van deze week! Voor het kaarten maken kun je natuurlijk kaartkarton en een stempelset naar keuze gebruiken, maar je kunt ook van de gelegenheid gebruikmaken om kaartkarton in de nieuwe kleurencollecties en de leuke stempelset Hello Kiwi in de kijker te zetten!

Voor de basiskaart pak je een stuk Basic Black kaartkarton. Creëer vervolgens een paneel met een stuk Lemon Lime Twist kaartkarton en eentje met Berry Burst. Stempel op beide panelen fruitmotieven met respectievelijk Lemon Lime Twist inkt en Berry Burst inkt. Scheur dan een kleine strook kaartkarton van elk paneel. Zorg wel dat je met de looprichting mee scheurt, want dan krijg je de beste resultaten en gaat het scheuren het makkelijkst. Als je tevreden bent met het scheurwerk, rol je het verkregen strookje op en plak je het op het paneel vast met plakpuntjes. In de ruimte die nu is ontstaan doordat je de strook papier hebt gescheurd, plak je met de SEAL-lijmroller een stuk Basic White kaartkarton, waar je een boodschap op hebt gestempeld en wat inktspetters op hebt aangebracht. Maak de kaart af met wat zelfklevende witte pailletten.

Dit is dan weliswaar een eenvoudige techniek, maar je maakt er tóch iets heel moois mee. Probeer maar en laat ons weten hoe het bevallen is!