Stap-voor-stap:
Kaart met herfstmotief (4-1/3″ x 5-7/8″) (10,9 x 14,9 cm)

Eén van de mooiste seizoenen van het jaar staat alweer voor de deur: de herfst! En wij hebben de perfecte projecten op verschillende moeilijkheidsniveaus voor je die je als inspiratie kunt gebruiken om de mooiste kaarten met herfstmotief te stempelen.

HALFGEVORDERDEN
Voor onze eenvoudig te maken ‘Stille Anteilnahme’-kaart hebben we bladeren gestempeld in een creatieve en schitterende kleurencombinatie van Copper Clay, Misty Moonlight en Petal Pink. De bijzondere kleuren doen de kaart extra opvallen, terwijl de bladeren met hun Two-Step bladnerven voor meer diepte zorgen. Maak je creatie nog wat ruimtelijker door een randje onder de boodschap te plaatsen. Met een strikje van linnen draad werk je deze kaart met een basis van Crumb Cake kaartkarton schitterend af.

GEVORDERDEN
Bij de ‘Avec toute ma gratitude’-kaart hebben we er een schepje bovenop gedaan: stempel de tekst op het uitgestanste etiket met VersaMark-inkt. Strooi er wat koperkleurig embossingpoeder over en hitte-embos dat vervolgens. Klaar? Breng dan een zelfklevend vel aan op het Copper Clay kaartkarton en stans de bladnerven uit, zodat ze eenvoudig op de gestempelde bladeren te bevestigen zijn. We zijn er bijna! Gebruik de textuurstans met stippellijntjes als rand op een stuk Basic White kaartkarton en werk je project mooi af met een strikje van linnen draad en glinsterende pailletten.

ARTISTIEKE GEVORDERDEN
Bij onze meest uitgebreide kaart, de ‘Altijd in onze gedachten’-kaart, verf je de bladnerven met koperkleurige lak en bevestig je die op de bladeren. Vervolgens doe je water bij de lak en spetter je die over de bladeren en kaartvoorkant. En dat schitterende tekstlabel? Breng met een blendingborstel Petal Pink inkt aan op het Basic White kaartkarton en hitte-embos de tekst. Werk je creatie af door een mooie textuur aan de boven- en onderzijde van de kaart aan te brengen met de textuurstans met het stippellijntje. En, wat vind je ervan? Wij nemen in elk geval geen blad voor de mond: deze creaties zijn gewoonweg schitterend!