Alfabet stansen

Plak eerst stroken maskeerpapier op een paneel van Daffodil Delight kaartkarton. Kleur het paneel dan in met behulp van een kleine blendingborstel en Daffodil Delight inkt.

Verwijder het maskeerpapier en voeg een gestanste zon toe. De Frisse figuren-stansen zijn gebruikt om de zon te maken. Maak nu het sjabloon met het woord ‘sunshine’. Dat doe je door het woord met de Actueel alfabet-stansen uit een stuk Basic White kaartkarton te stansen. Leg het sjabloon op het stuk Basic White kaartkarton en kleur het sjabloon met een kleine blendingborstel met Petal Pink inkt zo, dat er kleurverloop ontstaat.

Stans het stuk Basic White kaartkarton met ‘sunshine’ erop daarna uit met de Ranke randjes-stansen, zodat je wolken krijgt. Kleur de randen van de wolken dan met een Stampin’ Write Marker in de kleur Balmy Blue. Stans nog meer wolken uit een stuk vellum en plak al de elementen op de voorzijde van de kaart. Voeg er een korte boodschap aan toe die je met Balmy Blue stempelt. Maak de kaart af met een paar regenboogsteentjes. Zo voeg je er wat bling aan toe zonder dat het de show steelt.

Klik hier voor bestellen