Ben je ook zo gek op citrusvruchten? Vandaag maak je kennis met het frisse, smaakvolle Sweet Citrus-productpakket. Dit veelzijdige productpakket bevat een stempelset, een hybride embossingmal en stansen. Hiermee heb jij verse spullen in huis voor frisse en fruitige projecten met extra dimensie!

     

Voor de techniek van deze maand vul je een Stampin’ Spritzer met water en bevochtig je Basic White kaartkarton voordat je het gaat embossen. (Dit maakt het papier wat zachter, waardoor de inkt er beter in kan dringen.)

Eerst breng je inkt in de kleur Crushed Curry rechtstreeks op de hybride embossingmal Citrusfruit aan. Dan haal je het geheel door de stans- en embossingmachine. Laat het geëmboste Basic White kaartkarton drogen. Daarna bevestig je het op een stuk Soft Sea Foam kaartkarton van 3-1/2″ x 5″ (8,9 x 12,7 cm).

Nog wat tips nodig? Bewerk je bakkerstouw met een Stampin’ Blends-marker in licht Flirty Flamingo. Zo krijgt het een warme, intensieve kleur. Als het touw droog is maak je een strikje om achter het label van Garden Green kaartkarton te bevestigen.

De tekst breng je met wit embossingpoeder door middel van hitte-embossing aan en het label stans je uit met de Gestikte rechthoeken-stansen.

Het resultaat is om op te eten! Probeer de spritztechniek zelf eens uit. 

Klik hier om te bestellen