Zit je klaar voor onze maandelijkse creatieve challenge? Het doel van deze maand is om aan de slag te gaan met Stampin’ Blends in natuurlijke tinten! Hier volgen de aanwijzingen om de voorbeeldkaart te maken.

  • Maak de kaartvoorkant door een stuk extra stevig Basic White kaartkarton te pakken en daar embossingpasta met matte afwerking op aan te brengen met een spateltje en de decoratiesjablonen Vierkante patronen. Plak het geëmboste kaartkarton op een basiskaart van wit kaartkarton.
  • Stempel de mottenmotieven uit de stempelset Night of Flight met Tuxedo Black Memento-inkt op Basic White kaartkarton en kleur ze vervolgens in met Stampin’ Blends in de kleuren Berry Burst, Fresh Freesia, Misty Moonlight en in de natuurlijke tinten Medium Light, Medium Deep en Deep. Knip de motten uit en bevestig ze op de kaart met Stampin’ Dimensionals.
  • Stempel de tekst uit de stempelset Tropical Leaf (online-only aanbod) met VersaMark-inkt op Misty Moonlight kaartkarton. Strooi er wat wit embossingpoeder op en verhit het. Knip de tekst uit in de vorm van een banner en bevestig deze op de kaartvoorkant.
  • Voeg nog wat extra glans en glinstering toe door klassieke strassteentjes met regenboogglans op de kaartvoorkant te plakken!