r

Wanneer is jouw oog voor het laatst op een opvallende kleurencombi gevallen? Onze Concept Artist zag onlangs een prachtige kleurencombinatie bij een voorbeeld uit de jaarcatalogus. Toen besloot ze ook buiten de gebaande paden te gaan met een creatie. Ze veranderde wat aan het kleurenpalet, zodat de kleuren beter pasten bij wat ze voor ogen had. Het resultaat: een knaller van een project! Dit zijn de kleuren die ze heeft gebruikt: Berry Burst, Lemon Lolly, Parakeet Party, Pretty Peacock, Pumpkin Pie en Sweet Sorbet.

Maar niet alleen de kleuren zijn prachtig. Er is nog zoveel anders mooi aan deze kaart! Kijk eens naar de laagjes. Hoe tof zijn die! En het gebruik van designpapier en gestempelde motieven; die passen perfect bij het speelse motief van de typemachine en bij de boodschap. Sterker nog, er ontstaat zo’n leuk ontwerp door alle elementen op de kaart dat je echt niet anders kan dan hem te CASE-en en er gelijk een stapel van te maken. Misschien zelfs met je eigen vrolijke kleurencombi?

Vergeten we bijna de decoratie! We hebben wat klassieke matte rondjes gekleurd met een Stampin’ Blend in de kleur Pumpkin Pie, zodat ze echt in het oog springen. Deze veelzijdige rondjes zijn verkrijgbaar in de kleuren Basic White en Very Vanilla; je kunt ze dus aanpassen aan de kleuren van je project.