We vonden onze ‘Thanks So Much’-kaart zo mooi dat we besloten hebben om de lay-out te CASE’en! Als je op zoek bent naar nieuwe inspiratie, probeer dan eens om alles te kopiëren en delen!

Voor onze ‘Zum Fest’-kaart hebben we het Modern Garden-productpakket gebruikt. Om deze kaart te maken, stempel je eerst de bloemen en blaadjes met inkt in de kleuren Calypso Coral, Flirty Flamingo, Fresh Freesia en Garden Green. Stempel een paar keer op een kladblaadje af en stempel daarna een paar bloemen, zodat de kleur minder fel wordt. Knip alles daarna met de hand uit. Vervolgens stempel je de boodschap met VersaMark-inkt. Pons hem uit met de Modern ovaal-pons en bewerk hem met hitte-embossing en het koperkleurige embossingpoeder uit de selectie embossingpoeder in metaalkleuren. Schik alle bloemen en de boodschap op een stuk vellum. Zorg ervoor dat de lay-out van de kaart ongeveer hetzelfde is als die van de ‘Thanks So Much’-kaart. Plak het stuk vellum op de kaartvoorkant en maak het geheel af met zelfklevende gespikkelde rondjes.

Vind je deze kaart mooi? Wees dan niet bang om hem te CASE’en! Kopieer de lay-out, de kleuren of de technieken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!