Pagina’s met insteekhoesjes zijn ideaal voor scrapbooks. Je kunt er op eenvoudige wijze kleine souvenirs en foto’s in stoppen en ermee aan journaling doen. Dat is echt een handige manier om mooie herinneringen te bewaren en zowel leuk voor gevorderden als voor degenen die nog maar net creatief beginnen!

Probeer gaandeweg eens uit wat je allemaal met kaartjes en stickers kunt doen. Zo zijn ook deze scrapbookbladen met de Memories & More-kaartenset – Kleurenfeest gemaakt. Knip een ballon uit een van de kaarten van 3″ x 4″ (7,6 x 10,2 cm) en  voeg bakkerstouw in de In Colors van 2022-2024 toe. Zo heeft deze creatie een individuele touch gekregen. Schrijf een aantal belevenissen van de dag op met de fijne punt van de Stampin’ Write Marker in de kleur Night of Navy. Werk de kaart afmet een aantal losse zilverkleurige pailletten voor wat extra schittering.

Scrappen op basis van de set pagina’s met insteekhoesjes van 6″ x 8″ (15,2 x 20,3 cm) is echt leuk omdat je het zo simpel of gedetailleerd kunt maken als je zelf wilt. Je kunt je foto’s als centraal element nemen en het project op geraffineerde wijze verder vormgeven.