Deze kaart is gemaakt met het Nature’s Prints-productpakket en kaartkarton in de kleuren Basic White, Blackberry Bliss, Orchid Oasis en Old Olive. Is het geen plaatje? Dit is een unieke, opvallende kleurencombi. Door de gekleurde laagjes met motieven springen de elegante, gestempelde planten en bloemen er echt uit.

Om dit effect te bereiken, is de stempel met een lichtere kleur geïnkt en daarna met een vingersponsje donkerdere inkt aangebracht op de stempel; daarna kun je stempelen. Dit zijn de kleuren die gebruikt zijn: Blackberry Bliss, Old Olive, Orchid Oasis en Parakeet Party. Zo mooi!

Soms is net dat kleine detail de kers op de kaart. De vlindertjes van geborsteld messing op de kaart zijn een echte blikvanger!

Kleur een paar van de vlindertjes met een Stampin’ Blends-marker in de kleur Blackberry Bliss. Embos de rest van de vlindertjes door de helft van de vlinder op het VersaMark-inktkussen te drukken. Doe steeds één vlindertje per keer. Voeg wat wit embossingpoeder toe en bewerk de vlinder met hitte-embossing voor een prachtig duo-effect.

Heel leuk: door de vlindertjes van geborsteld messing toe te voegen, geef je je projecten een speels effect. Je plakt ze makkelijk vast, want ze zijn zelfklevend. Er zitten steeds 80 vlinders in een pakje: twee maten, 40 per maat (5 mm en 7 mm).

Klik hier om te bestellen