Ben je nog op zoek naar inspiratie? Maak dan deze kaarten eens met het Darling Details-productpakket. Houd het eenvoudig en creëer de kaart voor halfgevorderden of ga de uitdaging aan en maak de kaart voor gevorderden of juist die voor artistieke gevorderden!

HALFGEVORDERDEN
Bij onze kaart voor halfgevorderden staat eenvoud centraal. Deze kaart maak je door een paar bloemen en bladeren op een stuk Basic White kaartkarton te stempelen. Voeg er vervolgens een stuk wit bakkerstouw en een paar goudglinstersteentjes in de kleur Fresh Freesia aan toe.

GEVORDERDEN
Dan nu de kaart voor gevorderden. Pak daarvoor de grootste rechthoekige stans. Stans daarmee een stuk uit een vel Basic White kaartkarton uit. Gebruik dan niet het kader dat je krijgt door te stansen, maar juist de binnenste rechthoek. Dat wordt dan de basis waarop je de gestanste bloemen en bladeren schikt. Plak het stuk Basic White kaartkarton op een paneel van Fresh Freesia kaartkarton. Plak dat weer op de basiskaart. Maak de kaart af door een boodschap te stempelen en met de Frisse figuren-stansen uit te stansen.

ARTISTIEKE GEVORDERDEN
Om de kaart voor artistieke gevorderden te maken, pak je de grootste rechthoekige stans erbij. Stans een stuk Fresh Freesia kaartkarton en stuk Basic White kaartkarton uit. Voor deze kaart gebruik je zowel het kader als de binnenzijde die je krijgt als je de stans gebruikt, maar dan in twee verschillende kleuren. Plak het kader van Fresh Freesia kaartkarton op je basiskaart. Span met een stuk wit bakkerstouw een raster over de kaart, zodat het stuk Basic White kaartkarton wat extra’s meekrijgt.

Deze kaarten zijn zo leuk om te maken! We vinden het ook super dat je voor alle drie de kaarten bakkerstouw kunt gebruiken; bij de kaart voor halfgevorderden is de techniek eenvoudig en bij de kaart voor artistieke gevorderden is het weer wat uitdagender. Vond jij het net zo leuk om deze kaarten te maken? Laat het ons weten!