Net dat beetje extra
We zijn in de zevende hemel dankzij het nieuwe Reach for the Stars-productpakket! Gebruik dit prachtige pakket voor eenvoudige projecten zoals de kaart voor halfgevorderden, of vlieg er eens goed in om astronomisch mooie projecten te maken!

HALFGEVORDERDEN
Op onze kaart voor halfgevorderden hebben we de raket gestempeld en uitgestanst en een aantal sterren uit het Night of Navy kaartkarton gestanst, die gaan stralen door de achtergrond van Crushed Curry kaartkarton. Wat druppeltjes glitter uit het transparante glitterpenseel Wink of Stella laten de sterrenhemel extra schitteren.

GEVORDERDEN
Op de kaart voor gevorderden hebben we de raket met hitte-embossing bewerkt met behulp van zilverkleurig embossingpoeder. De vlammen van de raket hebben we ingekleurd met een vingersponsje met inkt in Crushed Curry en Real Red. Om de raket door de ruimte te laten vliegen, hebben we wat aangelengde witte Craft-navulinkt op een transparant blok gedruppeld en met een aquarelpenseel op de kaartvoorkant gespetterd. Ter afwerking hebben we sterren uit het speciaal papier Holografie maal drie gestanst.

ARTISTIEKE GEVORDERDEN
Op de laatste kaart hebben we de raket op holografisch papier gestempeld en geëmbost om zo een metallic-effect te creëren. Het sterrenstelsel op de achtergrond komt prachtig tot uiting door op verschillende plekken inkt in Azure Afternoon, Berry Burst, Crushed Curry en Night of Navy te blenden. Om de kleuren te verduisteren hebben we op de randen van de kaart en over de hele kaartvoorkant Memento-inkt door blending aangebracht.