Wij zijn helemaal verslingerd aan het superschattige Little Monkey-productpakket. Met dit productpakket gaan we eens heerlijk nieuwe technieken uitproberen. Zoek je nog een makkelijke techniek die je op je volgende evenement kunt tonen? Pak dit productpakket en een paar aquarelpotloden in; laat je klanten zien hoe je op gekleurd kaartkarton kunt kleuren.

Voor deze kaart stempel je de aapjesmotieven op een stuk Crumb Cake kaartkarton. Pak dan aquarelpotloden in de kleuren Basic White, Early Espresso, Flirty Flamingo en Pecan Pie erbij om wat kleur aan te brengen. Gebruik ook aquarelpotloden in de kleuren Daffodil Delight en Pecan Pie om wat extra accenten aan te brengen aan de bananen. Die bananen stans je overigens uit een stuk Daffodil Delight kaartkarton.

Voor de basiskaart doe je het volgende: blend inkt in de kleuren Garden Green, Granny Apple Green, Lemon Lime Twist en Soft Sea Foam met de blendingborstels om een prachtige kleurencombinatie te creëren. Vervolgens spetter je wat waterdruppels op de kaart met behulp van een aquarelpenseel en inkt in de kleur Basic White. Maak het af door een paar cirkels uit te stansen met de Frisse figuren-stansen en er wat takken aan toe te voegen. Die takken kleur je met aquarelpotloden in de kleuren Early Espresso, Garden Green, Old Olive en Pecan Pie.

Dit is dan weliswaar een eenvoudige techniek, maar je maakt er tóch iets heel moois mee. Probeer maar en laat mij weten hoe het bevallen is!