Deze keer gaan we voor de challenge kaarten maken met de kleuren uit ons vernieuwde kleurenassortiment. Daarin zitten zowel terugkerende als gloednieuwe kleuren. Deze challenge was erg leuk om te doen; de verschillende kaarten zijn gemaakt  met wit en steeds een andere kleur.

De ‘There’s No One Like You’-kaart is met een hele nieuw kleur gemaakt: Azure Afternoon. Om deze kaart te maken, plak je een stuk designpapier in de kleur Azure Afternoon op een stuk Azure Afternoon kaartkarton. Vervolgens kleur je het vogelmotief in met inkt in de kleur Azure Afternoon en een mengstift. Maak de kaart af met een paar blauwe steentjes uit de set van vier kleuren goudglinstersteentjes.

De kleur Berry Burst is een oude bekende en nu terug van weggeweest. Wij maakten er onze ‘Happy Birthday’-kaart mee. Om de kaart te maken, pak je een stuk designpapier in de kleur Berry Burst. Daaruit stans je eerst wat ballonnen in diverse afmetingen. Plak nu de ballonnen op een paneel van Basic White kaartkarton. Plak het paneel daarna op de basiskaart in de kleur Berry Burst. Maak de kaart af met wat klassieke strassteentjes met regenboogglans.

En dan de laatste kaart. De ‘Wishing You the Brightest Birthday’-kaart is gemaakt met een gloednieuwe kleur: Lemon Lolly. Je maakt de kaart als volgt: stempel en stans een paar madeliefjes uit het Cheerful Daisies-productpakket uit. Voeg er wat blaadjes aan toe die je met Old Olive inkt hebt gestempeld. Maak de kaart af met een stuk fijn lint 3/8″ (1 cm) in de kleur Lemon Lolly en een paar zelfklevende matte steentjes in dezelfde kleur.

Klik hier om te bestellen